Personlig coachning, föreläsning, clinics och förberedande av Talk-show...

“Hade glädjen att ta del av föreläsning om att bli mer magnet samt två clinics, "on-of" och "från lek till apportering". Började tillämpa de olika verktygen direkt och jösses vad effektfullt! Fick två kvitton idag, två starter i rally, två godkända, klassvinst i ena men den stora grejen: Noll avdrag för nos, för första gången! Min tik var helt med med mig och på tårna i båda rundorna. Knappast en tillfällighet. Tack för all inspiration! Ett Zoo är installerat👌” Hälsningar Annika Boman

Read More

Instruktörsutbildning i Kontaktkontraktet

Det är så vanligt att vi nöjer oss med att hundarna tittar på oss men kontaktträningen går att utveckla så mycket mer. En vidareutbildning för hundinstruktörer, etologer och hundpsykologer i Kontaktkontraktet ger så många mer verktyg än att “bara lära in moment”. Kontaktkontraktet handlar om vår relation till våra hundar - långt bortom kommandon.

Read More

Mot Fuji och Hiroshima

Jag, Barbro Rydén från Hunduddens träningscenter och Jessica Åberg från SWDI reser till Japan och undervisar japanska hundägare och instruktörer. Jobbet startar på ett hundhotellet Woof invid foten av vulkanen Fuji. Sedan reser jag och Barbro vidare till Hiroshima och utbildning för instruktörer. Det ska bli härligt att träffa vänner, hundägare och instruktörer och att uppleva detta fascinerande och fantastiska land på nytt. Min far himlade med ögonen den dagen då jag kom hem och sa att jag skulle utbilda mig till hundpsykolog. Det beslutet gav mig möjligheten att se länder som jag aldrig skulle sett annars.