"Vi tragglar våra hjärnor och dansar våra hundar" i kycklingstallet

Jag stannade till i Göteborg i fredags och åt en härlig lunch hos goda vännen Catrin innan jag fortsatte till Dalsland och Mellerud BK där jag skulle hålla en föreläsningen “Så blir du en hundmagnet” och fyra olika clinics under två dagar. Föreläsningen hölls i Tingshuset som var en underbar gammal byggnad med avancerad elektronik. Kvalitet i föreläsningen mäts ofta i hur många böcker jag säljer under föreläsningen. Mellerudsborna var uppenbart nöjda med “Magneten”.


cuI%yEoJSMKfZAGMDr5YYQ.jpg

Jag bodde invid Sveriges vackraste kanal. Lördag morgon blev jag hämtad av Maria ordförande i Mellerud BK och vi åkte till bondgården och träningsplatsen, ett uppvärmt före detta kycklingstall, numera omgjord till träningshall för hundfolk. Det blev en otroligt inspirerande, intressant och rolig helg. Vi förändrade attityder, känslor och beteenden - hos såväl två. som fyrbenta. Tack allihopa och lycka till med träningen!