Rock´n Roll med jyckar

Jag kan visst dansa, bara jag får göra det i min takt och inte någon annans "ler". Kuling och jag var förresten väldigt samdansade ända tills musiken kom in i bilden, då plötsligt stegen skulle integreras till musiken. Plötsligt kändes jaktträningen oändligt mycket enklare. Jag fick ett videoklipp på Carolyn och Rookie av Sandra idag, får väl erkänna att hon lyckas lite bättre med simultankapaciteten än jag själv.

Kolla in Carolyn och Rookie och få lite inspiration i hundträningen. Jag har själv haft nytta av min ringa freestyle kunskap i inlärningen av fotgåendet. Numera på kurserna lär jag även in stegförflyttningarna framifrån och inte bara vid sidan. Freestyle i öronen är inte heller fel. Träningen blir klart rockigare.

Jag ska undervisa i Göteborg på Hundens hus den 17 - 18 maj i tävlingsträning och det finns fortfarande åhörarplatser kvar för er som är intresserade. Själv går jag gärna kurs utan hund för då kan jag hänga läraren i haserna under hela kursen. Bara man håller takten "s".