Hjälp mig att döpa min valp - tävling på Agria

Idag har jag bestämt mig för vilken valp jag vill ha. Egentligen fastnade jag för honom redan vid tre veckors ålder. En ålder då jag näppeligen kan göra några tester. Därför är det så fascinerande att känslan för just "honom" fortfarande stämmer.

 

I stamtavlan kommer han att heta Stenbury Black Label men frågan är vad ska han heta till vardags? Killen är svart, en riktig svansviftare och verkar trivas väldigt gott med att samarbeta med människor. Han har attityd!  Valparna släpptes ut på farstubron för första gången idag och "han" tvekade inför det första steget ut i vida världen. Istället skällde han uppfordrande på mig ett par gånger, - för böveln, hjälp till då! Nu gjorde jag inte det, och efter ett par backanden och ytterligare ett par utskällningar riktade mot mig gav han sig nedför trappan hur enkelt som helst och kom överlycklig framspringande till mig. Killen har just tagit miljöpriset!  Nu behöver jag er hjälp, vad  ska "han" heta till vardags? Klicka på namnförslag och delta i tävlingen.