Nu blommar det i asfalten!

Ikväll hade vi premiär på valpkursen för Frida. En otroligt fyndigt tips var att lära valpen "vänta" på en stol. Det är ingen risk för att timingen blir långsam i en sån situation. Ingen vill att valpen hoppar ned på eget bevåg. Zakk skötte sig bra och det är som sagt buskul att "bara" vara vanlig kursdeltagare.

Fotograf, Irmi Persson

Sedan ett par dagar tillbaka har jag noterat att Zakks urin är gul och luktar "vuxet". Idag lattjade han med den snart ettårige Flit från hunddagiset. Jag noterade till min förvåning, att min "lille" valp är mer än lovligt intresserad av regioner som han inte borde ha en susning om i den här åldern.

När så syskonen trillade in en efter en, var intresset för systrarnas bakre regioner väl stort för att vara en liten kille på knappt tio veckor. Måttet var rågat när jag klädde på mig för att lämna lokalen. Helt plötsligt hör jag hur min "pluttiga" lilla valp skvalar. Och det var väl okej med tanke på att det hade gått en timme sedan han var ute sist. Men, jycken står och kissar med högt benlyft mot en mattrulle  (utan stöd).

Jag får rådfråga mina veterinärvänner imorgon. Har aldrig hört talas om, eller upplevt något liknande. Undrar just om om Oliver (matfabrikanten) tillsätter anabola i fodret.