Spegel,spegel på väggen där...

Golven är hala men jag börjar vänja mig. Imorse träffade jag min granne Åsa. Såg nog att matte blev lång i ansiktet när hon insåg att hon inte hade någon inkallning på mig.

 

Jag stack iväg som ett spjut till Åsa! Det är viktigt att snabbt bygga en bra relation till grannarna. Har man tur kanske det kan vankas en matbit. Resten av familjen Åsa ska jag försöka lära känna så fort jag hinner. Jag hade ju fullt upp med att ge intervjuder idag.

Matte har berättat om en stor svart hund som spyr när hon ser såna som jag och en svart/gul typ med stora tassar. De har en slav som ofta rastar, aktiverar och leker med dem. Ikväll fick jag åka åkpåse innanför mattes scooteroverall för matte hade stämt möte med mina blivande kompisar. Den svarta verkar lite mer uppmärksam, hon noterade mig på en gång. Getingen (den svart/gula) verkar inte fullt lika skärpt. Han upptäckte inte mig förrän jag gnällde för att komma ned och kissa.

Himlar, vilka stora ögon han gjorde då! Getingen tappade hakan så att leksaken föll ut. Såg kul ut! Just nu får jag inte träffa honom närmre, matte säger att jag måste acklimatisera mig bättre innan jag börjar bygga mitt kontaktnät. Har börjat fundera lite på visitkort.

Apropå gårdagkvällen så vill jag bara säga att jag vid en närmare granskning upptäckt att det inte finns några spöken någonstans! Även de hala golven går att springa på . Gick upp för trappen från porten också, men jag är inte ju korkad utan satte mig och väntade tills matte placerat ut en bit köttbulle på varje steg. Hon verkar rätt lättlärd tack och lov!

Åkpåsinkallning!

Satt i åkpåsen (innanför scooteroverallen) under kvällspromenaden och passade på att träna matte. Jodå, det gick bra nästan varje gång, för jag fick henne att säga Zakk och ge mig en godis ur munnen när jag stirrade på henne. Väldresserad människa! Det gäller att börja i tid, det som krokigt ska bli! Vänliga tassar och på återhörande! Zakk