Clinic i fotgående

Jag är nyss hemkommen efter en kvällsclinic i fotgående. Av en slump blev det tre glada schäfrar som fick äntra scengolvet. En ung gröngöling, en pip & gnällkille och en dam med vissa koncentrationsproblem.

Jag känner mig så nöjd med det här sättet att hålla föredrag på. Varmt, avkopplande och dessutom spänningen av att jag aldrig riktigt kan förutse vilka hundar och ägare jag kommer att jobba med. Det krävs ju trots allt en hel del att stå framför femtio personer och vara till allmän beskådan - både för hund och ägare. Tack till Anna, Anna och Therese för att ni bidrog till en intressant och rolig kväll med era härliga jyckar. Tack till Louisa, Rebecca och Therese för all hjälp med förberedelser, fotografering och valppassning. Och tack till er alla som kom .

Jag fick en fråga från en deltagare om Djurgymnasiets träningslokal går att hyra per timme. Självklart gör den det!