Zakk och jag åker till Värnamo

Vi har just kommit tillbaka från morgonpromenaden. Konditionen är tillbaka efter åtta månaders vegeterande tillvaro utan jycke.

Svängen idag till Värnamo och kvällens föredrag "Fyra vägar till en bra kommunikation" går förbi gymmet och lite skrotlyft.

Jag insåg under promenaden att det var ett tag sedan jag berättade om Zakk och hans utveckling till tonåring. Jag får reparera försummelsen nästa vecka.

Veckan blir dock kort eftersom jag reser till New York nästa torsdag. Det är en försenad födelsedagspresent från exxet som nu ska avnjutas. Sens moral; håll er väl med era gamla kärlekar  .

Förslag på "pärlor" mottages tacksamt. Trots en brorson som pluggat och arbetat i stan i sju år så har jag inte kommit till skott förrän nu. Vad är pärlor för mig? Bra restauranger, gärna hål i väggen som är svåra att hitta till utan rekommendationer. Intressanta designers, annorlunda affärer etc.