På fest med Bindefeldt

Nja, nu var det kanske inte riktigt röda mattan och världskändisar som jag frotterade mig med, utan ganska ludna och slingriga personer.

8.30 imorse vandrade jag och Caroline in genom Skansenentréen, upp till Jonas Wahlström och Skansenakvariet. Vi välkomnades av Micael Bindefeldt med personal som arrangerade Apotekets pressfrukost om satsningen på ett bredare djursortiment. Först fick vi hälsa på och mata lemurer för att sedan äta en god frukost bland fiskar, krokodiler och ormar.

Fredde Steen ställde frågor till Apotekets varumärkesdirektör Eva Fernvall som berättade om det utökade sortimentet. Riktigt kul blev det när Jonas Wahlström gick fram till Fredde och ur skjortan halade fram den stora och mycket ludna Imse Vimse Spindel. Fredde såg lätt ansträngd ut .

Efter frukosten och informationen gick Caroline och jag runt och kollade de nya produkterna. Jag fastnade för en genialisk klotång som jag tiggde till mig. Den läser automatiskt av om man närmar sig pulpan på hunden. Den går att beställa on line på Apotekets hemsida. På vägen ut passade jag på att kela lite med Pyton och Vimse.

Jag och min kompis "Pyton" och den lille ludne Imse Vimse Spindel.

Fredde Steen är inte lika förtjust över att Jonas Wahlström låter Imse Vimse Spindel hälsa.

 

Jonas, jag, Pyton och Imse (knappt synlig) gosar lite grann. Fredde ville inte vara med  .