Semester.......

Antagligen ligger ni på någon playa, segelbåt eller på sommarstället. Troligen överlever ni alldeles utmärkt det faktum att jag bloggar högst sporadiskt. Men igår hände något jag måste berätta....

Jag hade åkt in till stan för att köpa biljetter till den fantastiska rockkonserten Life of Bellman. Se den! Efter biljettinköp promenerade jag och Zakk till Mälarpaviljongen på Norr Mälarstrand. Ett av de trevliga ställen där även hunden är välkommen. Jag köpte en jordgubbssmothie till mig och vatten till Zakk. Två rottisar passerade vi, en pudel och en dvärgschanuzer och inte ett ljud från jyckarna. Det är vardagslydnad!  Att hunden kan ligga stilla i andra sammanhang än på appellplanen.

Helt plötsligt när vi just äntrat en trappa och kommit upp på övre däck startar infernot. Plötsligt kastar sig min skräckslagna jycke framåt och ur kopplet, ihopkrupen med svansen mellan benen. Efter sig i haserna har han en galen gräsand!!!!!!!! ......Hon är helt klart ute efter Zakks skalp.

Orsaken fick jag veta tämligen omgående. De övriga gästerna talade med upprördhet om att Zakk råkat sticka nosen i en av blomlådorna där "Hulken" låg och ruvade på ägg. Förstår ni... Det går utför med djurvärlden!! Nu springer änderna till och med på krogen.