- A cup of the? - No thank you!

En kopp the i micron: Dags för dagens blogg. Fast just idag ville ödet någonting annat. Jag öppnar luckan, tar ut den fyllda koppen som plötsligt blir levande i mina händer.

Den studsar ur min hand, ned på spisen för att avsluta sitt liv med ett hopp ned på golvet . Inget ont som inte för något gott med sig, spisen och utrymmet bakom, fick en ordentlig grovstädning och även parketten lyser nu skinande blank .

Dagens Zakk

Vi spårade med den nya nomeselen. Ni vet, en sån som draghundarna draperas i och numera även Sveriges spårhundar. I Norge tittade de storögt på mig, "spårar hundarna i en nomesele". Japp, det gör vi och undan går det. Labradoren bytte därför skepnad idag och blev en äkta alaskan husky . Jag har alltid hävdat att om jag bara går i lugn takt så kommer naturligtvis den lilla hunden att gå i samma takt som jag. Jo, hej du...!.

Halvt blåslagen efter 500 m spår har jag slutligen insett att spåret måste ligga i 1,5 timmar innan den lille bandvagnen får spåra. Dessutom ska jag inskaffa spikskor och handskar. Nästa vecka får vi besök av Catrin och Akka, Zakks polishundskompis från Götet (och min kompis förstås ). Då ska nog bandvagnen få sina fiskar varma. Asfaltspår på Kungsgatan, kan det vara nåt för liten labrador månne?