Utbildning för SBK lärare och instruktörer på Kydingeholm...

Idag tar jag väskan, datorn, hunden och beger mig till Kydingeholm för utvecklingskurs. Anne-Marie Folkesson och Åsa Klint har tillsammans kläckt den spännande idén att sätta ihop vetenskap och praktik under en helg.

Björn Forkman och jag ska under två dagar slå våra kloka huvuden ihop och förhoppningsvis göra helgen minnesvärd för lärare och instruktörer. Nivån på kunskapen ligger troligen på en hög nivå så jag får väl ta med mig svettbandet Det blir nog både intressanta och lärorika diskussioner.          

Mängdträning, har aldrig varit min melodi. Jag har alltid förespråkat ett fåtal repetitioner (2, max 3 st) av samma beteende men gärna flera gånger per dag. Nu säger Björn att det räcker med ett pass per vecka . Jag återkommer med mer kött på benen efter helgen och även referenser för den som vill fördjupa sig mer. En gång i veckan - jag tackar jag!

 

Trevlig helg!