Doris och katterna

Det damp ned ett brev från Fia för ett par dagar sedan. Med hennes tillstånd publicerar jag en skönt slut (hoppas jag) på kattjakterna i grannskapet. Så här kan man också lösa problemet. Undrar hur historien slutat om det var älgar Doris hade jagat? :-)

Hej!

Nu ska jag berätta hur jag löste problemet med att Doris alltid jagade katter. Så fort hon fick spår på en katt så blockerade hon allt annat. Det fanns bara katter i hennes lilla huvud. Jag undrade vad hon skulle göra om hon någon gång skulle få tag på en katt. Säkert skulle hon smaska i sig den som en liten köttbulle.
Nu var det så att vi började få in möss i vårt hus och sork i trädgården som åt upp alla nyplanterade träd.
Så då slog vi två flugor i en smäll och köpte dom två huskatterna Torsten och Gösta. De bor hos fåren i lagården, men ingen är gladare än Doris när dom får komma in en sväng på fredagsmys och mysa i hennes soffa.

 
/ Fia