Kurs i koncentration och fotgående

Det är få förunnat att få jobba med det man verkligen brinner för. I lördags hade jag en intensiv dag som enbart handlade om hur vi kan tänka och förstärka koncentrationsnivån på våra hundar och idag tränade vi fotgående hela dagen.

Det var idel nya deltagare idag förutom Glenn, Rose-Marie och Abba som pallrat sig tvärs över hela Sverige från Bohuslän till Stockholm. Långväga gäster var även Anna-Lena och Aksa från Öland och Carina och Nero från Fagersta, som för övrigt gick "Sikta mot stjärnorna" i vintras. Igår var det strålande sol och vi tillbringade hela dagen utomhus med att titta på en hund i taget.

Idag var det lite sämre väder och då är det underbart att i lugn och ro sitta inomhus i värmen och titta på en hund åt gången. Vi tog paus efter varannan eller var tredje hund så att alla jyckar kom upp på tassarna och fick träna och röra på sig. Idag blandade vi jaktfot med bruks/lydnadsfot vilket var en tillfällighet men som föll väldigt väl ut. Två väldigt roliga dagar. Tack allihopa och lycka till! Tyvärr blev det inga bilder tagna från i lördags utan enbart idag.

Anna-Lena och Aksa

Glenn och Abba

Phoebe

Josefina och Bolt, hack i häl på mamma Ingrid

Ingrid och Allt-I som redan kvalificerat sig till SM i rapport 2010. Grattis!

Anne (Stenbury)

Anne och Desirée i samspråk. Zakk ligger och spanar in var Nero är så att han inte blir nertrampad igen.