Vad ska vi heta?

Jag får väl skylla mig själv, men för en tid sedan kläckte jag idén om att vi i syskon- och träningsgruppen naturligtvis måste ha ett gemensamt namn.

När det kom till kritan var det som vanligt Anne som stod för idéerna. Igår fick jag ändan ur vagnen och levererade ytterligare några förslag. Efter dagens röstning heter vår lilla grupp Stenbury Fighting Spirits!

Johanna röstade mot namnförslaget, men blev nedröstad. Min egen favorit var egentligen Stenbury Black Workers, vilket jag tyckte var vansinnigt fyndigt, men det var jag tydligen ensam om . "Hur skulle det se ut, om det så småningom föds gula labbar?".

Inga problem, vi omplacerar dem direkt! Stenbury föder bara upp svart arbetskraft.

Anne, Susa, Johanna och Häxa delar på bulle.

Cissi, Anne, Johanna och Viveka lägger ut ett närsök. Adder, Susa, Häxa, Tara och Zakk övervakar oss.

Zakk the beuty! Idag lyckades han inte få in så många apporter men det är ju också en erfarenhet. Taskiga matte hjälper ju inte till genom att göra det enklare , eftersom hon tror att uthållighet delvis byggs av att jycken inte alltid lyckas. (förutsatt att matte/husse inte lägger värderingar i att hunden kommer in tom och måste förenkla övningen för att hunden ska lyckas. För vad är egentligen ett lyckande i ett längre perspektiv?