Et ljuvligt arbete! (och en puff för att jag ska jobba i Småland i mars)

Ibland (ofta) har jag anledning att dra på munnen. Idag vandrade/hoppade/studsade en whippet, en cane corso, en fransk bulldog, en mops, en bichon frisé, en border collie, en irländsk setter och en dvärgpinscher in genom dörren.

Jag har ett fantastiskt arbete! I onsdags hade jag en clinic i kryp med närapå 40 personer på åhörarplats. I fredag hade jag en valpgrupp med erfarna personer som så småningom ska tävla med sina hundar och idag hade jag en underbar blandad grupp av unga jyckar med entusiastiska hundägare. Tack allihopa!

 

Ps. Jag skriver vidare om krypet imorgon, hjärnan är lite avslagen efter dagen.

Pss. Bor du nedåt Sverige? Vill du gå kurs för mig? Då finns möjligheten fom den 24/3 - tom den 26/3 då jag kommer att arbeta i Emmaboda hos Monica Hillman som driver Hunden i varda´n.

Annika och Aldo

Catrin och Ellie

Micke och Aldo, whippet

Isabelle och Tim, dvärgpinscher

Carina, Sandra, Morgan och Vilde, border collie

Zakk, labrador

Ellie, fransk bulldog

Alfons, Cane corso

Jag, Alfons, Maude, Staffan, Prinsen, Anna och Passa

Martine och Ferdinand

Fotograf, Caroline Schager