Vårkurser med världsbästa Carina Persson

Den här våren sätter jag på mig skrivarmössan och drar därför ner lite grann på kursandet. Carina, min kollega och assistent sedan tio år övertar valp, slyngel och hundmöteskurserna under våren. Välkommen att anmäla Dig.

Valp och unghundskurs 17 + 24/4

Slyngelkurs 11 + 18/4

Hundmöteskurs 15 + 22 + 29/4.

Zakk på sitt andra besök på Hundpoolen i Sundbyberg.

Ett, två, tre......

på det fjärde ska det ske.......

......på det femte gör jag det.........hipp!!!

Gröna Lund för liten labbladåår! En gång i veckan åker vi till hundpoolen och simmar. För vårt höga nöjes skull och för den bra motionens skull. Vi tränar höger, vänster, ut och stoppsignal i vattnet under kravlösa former. Dessutom tränar jag handtarget, dvs att Zakk ska trycka nosen med föremålet i min hand.