Zakk genomgår mandomsprovet på Waxholm BK.

Igår morse klockan 6.45 bar det av till Waxholm. Kölden bet rejält i kinderna och en förväntansfull skara fick vänta någon timme tills temperaturen stigit med några grader innan vi kunde börja mentalbeskrivningen.

Eftersom det bara är brukshundraserna som får anordna egna MH,n så fick Cissi och jag "hänga med" briardklubben som stod som arrangörer. Både Zakk och Adder skötte sig med den äran. Att delta i ett MH är lite som en dag på Gröna Lund. Jättekul och lite läskigt!  Är ni nyfikna på hur det går till praktiskt kan ni söka på MH beskrivning på You Tube.

Mentalbeskrivning Hund

Vi filmade men tyvärr strulade ljudet. Vi ska försöka fixa det. Oavsett vilket så kommer jag snarast möjligt att lägga ut filmen på You Tube. Då  kan ni själva se hur det gick för Zakk på hans mandomsprov.

 

Zakk leker med Victoria som är testledare.

Jippie!

- Äntligen slipper jag skvallra på harar. Jag tar den matte!!!!

Bromsen, bromsen, bromsen..........dunk!!!!!!

Äsch! Varför den lilla fåninga haren när jag hittade en mycket större hare ovanpå lådan!!!

 

- Kolla matte vad du får av mig!

Avståndslek med Bonnie.

- Hjälp......idiot......jag är inte rädd för dig......

- Jag är både listig och stark. Mig skrämmer du inte......så mycket...

Ljudkänslig......jag....?

E han din kompis matte....?

Han e inte min i alla fall......stick!!!!!!!!!!!

Så här brukar jag göra..........

 

Zakk tackar och bugar för en dag på Waxholms Gröna Lund. Tack till Victoria, Bonnie och Lorentz för en rolig och intressant dag. Tack också  till Waxholms BK och Briardklubben.