Liten har blivit stor!

Lilla, stora hund! Tack för att du kom in i mitt liv. Ett tag inbillade jag mig faktiskt att jag skulle kunna leva mitt liv utan hund!

Nåväl, jag tog mitt förnuft till fånga och Zakk tassade in i mitt liv för femton månader sedan. Vi har haft en fantastisk tid tillsammans och Zakk har vänt sorgen efter Kuling till en varmt minne.

Tack för alla grattis till dagens första pris i nybörjaklass för retriever. En del av er har haft vänligheten att skriva på Facebook att det var givet, men det är det faktiskt inte . Hur professionell jag än är så tar jag ingenting för givet och jag är otroligt tacksam när det går bra. Det är ingen självklarhet för mig!

Sammanfattande kritik från dagens jaktprov: "en arbetsvillig hane med mkt fina retrieveregenskaper. Små skönhetsfläckar i sökarbetet. Förtar dock ej helhetsintrycket". Domare Jenny Hamring. Provplats, Axmar bruk.

Grattis och tack  till Anita Norrblom, som också tog en etta och som även coachat Stenburysyskonen under hösten och våren.

Transport till första vattenmarkeringen på Axmars Bruks vackra ägor.

Slutmomentet passivitet medan en annan hund apporterar.

Fotograf, Anne Nerell.

I avvaktan på domarkritik.