Zakk är uppflyttad till högre spår

Lilla, stora fantastiska hund! Zakk har gjort det på nytt och jag spricker av stolthet. Det, trots att han efter lydnaden verkade ha pussat på en padda eller något liknande.

Plötsligen fick Zakk diarre och en fruktansvärd salivutsöndring.  Vilda gissningar är att han varit i närkontakt med en padda men det förklarar inte diarren. Efter lite räknande av kansliet, stod det klart att vi skulle klara en uppflyttning till högre spår utan platsliggning. Det var en lättnad att kunna avstå platsliggningen eftersom Zakk blev akut dålig. Slutsumman blev 493,50 utan platsliggning (50 poäng).

Jag är otroligt nöjd med Zakks prestation. Han tycker verkligen att det är hur spännande som helst att komma ut på appellplanen. Men........jag har en del att jobba med. Han hade startskall i fotgåendet!!!!!!!!! Tre stycken närmare bestämt. I min vildaste fatasi trodde jag aldrig att labbladååren kunde ta till brösttoner.

I och för sig har Zakk från födsel och ohejdad vana varit en rätt snacksalig individ, men aldrig att han sagt något under arbete. Det här får vi ta en MBL förhandling om   Tack allihopa för hjälpen! Nu blir det tårta! Zzzzzzzzachertårta!!!!!!!