Sökes! Hundar till inspelning om skvaller

I november ska jag hålla en föreläsning på ett internationellt symposium i Tyskland. Som ni redan vet så föredrar jag att arbeta IRL med hundar. Tyvärr fungerar det inte och jag behöver därför illustrera min föreläsning på ett annat sätt.

Jag söker dels hundar som är skickliga på att skvallra på allt som går på fyra och två ben, gärna även ljud. Jag söker även hundar som inte kan skvallra och som är utåtagerande. Kanske slänger den sig fram frör att hälsa alternativt av aggression. Kravet är hundarna tycker om mat eller/och att leka eftersom Skvallermetoden uteslutande bygger på positiv förstärkning.

Hör av dig till mig på info@evabodfaldt.com om du är intresserad. Datum för filminspelning är fredag den 8/10. Klockan 09.00 i Stockholm. Du behöver inte vara med hela dagen eftersom det är flera hundar som ska medverka.