Stolpen

I torsdags hade jag den mycket populära clinicen i fotgående. Ett femtiotal personer hade betalat och de flesta dök upp trots snöoväder. De mest långväga reste från Jönköping ToR.
Vilket intresse!

Efter många kloka och intrressanta frågor och demonstration med olika hundar, allt från pip och gnäll, positionsproblem till nyinlärning och "stolpen" avslutade jag, på uppmaning från paret från Jönköping, kvällen med lite fotgående med Zakk. Tack för en härlig och rolig kväll!

20091109 åkte jag till Teneriffa, beredd att ta farväl av min älskade Mor. Jag stannade i fem veckor och fick fantastisk stöttning av många vänner, både på bloggen, Facebook och privat. Mamma är från att ha sett döden i vitögat, helt friskförklarad ett år senare. Imorgon klockan 06.00 avgår planet till Teneriffa. Då ska hela tjejgänget besöka henne och ha en riktig tjejvecka.

 

Fiskehamnen i Puerto de la Cruz.