Göteborg nästa!

Imorgon bär det av med tåg till Göteborg C. Min trogna vapendragare Molly hämtar som vanligt upp mig och Zakk vid stationen.

Jag ska hålla en clinic i "Fyra vägar till en bra kommunikation", i ett ridhus i Varberg. Arrangör är Magnus Karlsson. Fyra entusiastiska hundägare ställer upp med sina hundar. En rottweilertik som är svår at få kontakt med när det finns andra hundar i hennes närhet. En Rhodesian Ridgeback hane som skäller på allt som rör sig, en schäfertik som blir "stollig" när den ser andra hundar och slutligen ytterligare en schäfer som är mycket störningskänslig.

Det ska bli kul att få sätta tänderna i !!!

Den nya fina hemsidan är på g och nu har vi lagt till möjligheten att förskottsinbetala. Dessutom har vi förenklat betalningsprocessen. Tyvärr kommer det inte gå att köpa böcker mot postförskott eftersom Paypal inte erbjuder den möjligheten. Jag räknar med att den ska publiceras i slutet av nästa vecka.

Tills dess, missa inte möjligheten att anmäla dig till vårens nya kurser. Den tävlingsinriktade valpkursen "Sikta mot stjärnorna", som jag la ut för ett par veckor sedan fylldes på ett par dagar. Därför har jag lagt ut ytterligare en Sikta mot stjärnorna med start den 28/1.

Mina övriga kurser under vinter/vår 2011

 

Semesterbilder från Teneriffa

Middag med tjejerna hos Mamma


Linda kör med egen solskyddsfaktor.

- Mmmm.......den var god, sa Pia.

En slank hon hit och än slank hon dit......Cathrin i jacuzzin.

En vacker trappa i La Laguna.

Florence Nightingale i egen hög person.

Trots att ingen av oss är öldrickare......den spanska ölen är god!