Sundsvall och Östersund

On/Off i praktiken. lek-avslappning- lek- avslappning osv
Lägg till bildtext

Jag låste upp dörren hemma vid 23.30 igår kväll efter att ha tillbringat fem dagar i Norrland. Onsdagkvällen föreläste jag i Sundsvall och Folkets Hus. Zakk har förstått det här med resor mellan orter och föreläsningar. När vi klev på tåget till Östersund i torsdags tittade han uppfordrande på mig när jag inte lade på filten tillräckligt snabbt på sätet intill. Han hoppar upp, rullar ihop sig och somnar. Zakk är ett ytterst enkelt och trevligt ressällskap. Han höjde inte ens på ögonbrynet när det satt en katt mittemot honom.


Torsdag kväll föreläste jag i Folkets Hus i Östersund. Fullt även den här gången, ca 200 personer. Det är så roligt att så många kommer.
I fredag höll jag kurs för 20 instruktörer från fem olika klubbar i mellannorrland. Titti som var ansvarig, hade valt ut 5 stycken mycket bra demonstrationshundar. Jag jobbade med utfallsproblematik, kloklippning, passivitetsträning och en hel del andra vardagsbetonade problem. En bra dag med duktiga instruktörer.
Lördag och söndag ägnade jag åt tävlingsträning. Det var ett kunnigt och engagerat gäng med härliga hundar.
Tack för härliga dagar, såväl i Sundsvall som i Östersund. Det var med ett visst vemod jag lämnade Östersund. Vi ses i sommar!!!! :-)