Inbrott????

Jag kliver ur bilen, slår en blick upp mot kurslokalen. Två fönster står på vid gavel klockan 09.00 på morgonen. Inbrott????
Jag skyndar mig in, dörren till kurslokalen står på glänt, vem där? Sedan hör jag skriken...........


HC är uthyrt till tre stycken fågelägare som behöver träna sina fåglar på en större yta. Inkallningsträning och lite annat står på schemat. Fåglarna var alla hundvana. Zakk därremot, var inte fullt lika van vid att det flög omkring flygfän i kurslokalen. Han satt dock snäll invid min sida. Jag vet inte hur kontakten med soldatpapegojan hade avlöpt om de hade fått chansen att stifta bekanskap. Troligen inte till Zakks fördel. Soldatpapegojan gjorde skäl för sitt namn. :-)

Helt plötsligt flög en ara in på kontoret, till border collien Ottos stora häpnad.
En härlig morgon! :-)

Välkomna tillbaka!