On tour!

Jag och Zakk har återvänt hem efter tio roliga dagar på vägarna. Min specialelev Barbro Rydén och jag gjorde ett kortare stopp i Arboga och Stora Sofielund där jag tillbringade två års studier hos Anders Hallgren.
Färden fortsatte västerut och till södra Norge där jag höll en lydnadskurs för Agder Retrieverklubb. Färden gick sedan vidare till Polisens årliga regionalvecka i Hökensås i närheten av Tidaholm där jag hjälpte tre stycken blicnade hundförare med lite grundträning och umgicks med vänner. Zakk fick dessutom några riktigt bra spårarbeten. Sedan följde två dagars ledighet som jag spenderade i Danmark och Lousiana. Vidare till Göteborg och kurs för Du och Din Hund i On/Off.
Tack alla inblandade arrangörer för väldigt trevliga dagar.
Fd. Stora Sofielunds Hundskola. Någon gång kör jag förbi och minns.....
Numera är det en privatbostad.
Kurs för Agder Retrieverklubb
Zakk kollar in helikoptern på Västra Götalands regionalvecka i Hökensås
Sofiero
Det är fler som gillar utsikten på Lousiana
Giacometti
Helsingör