Tack kära schäfermaffia + en gul

.
Så här roligt hade vi/jag i dagarna tre. Ett härligt gäng med underbara och begåvade hundar. Mitt mål var att lära dem mitt belöningssystem. Jag har tjatat om korrekt tävlingsposition/sprattelgubben och mycket annat. Tack för tre härliga dagar och lycka till i träningen.

Ingrid och Allti. Vi fick vara lite försiktiga med sattyg eftersom det bara är två veckor kvar till SM. Tills dess jobbar Ingrid hårt på sina käääääänslor.

Ylva och Yargo. Ylva utvecklade en alldeles egen speciell teknik när det gäller vovvar som låser käkarna när vi ska ta föremål från dem. Tekniken kallas för "Ylvateknik". Mycket effektiv! :-)

Yargo

Sandra och Uzzi. Sandra slet med den vanliga apporteringen eftersom Uzzi i vanliga fall alltid ska markera ett föremål liggande.

Rossi och jag diskuterar livet över en boll. Min intention var att lära min "sonson" att skälla. Rossi däremot satt tyst och koncentrerad. Inte ett skall över hans läppar. Jaja.......killen skäller ju tack och lov vid ytterdörren.

Helen och Sargo. Lillpojken i gänget Sargo är tio månader och fick träna både vardagslydnad och grunderna i tävlingslydnad. Killen var både vattenkammad och väldigt trött när han tog sin examen idag. Lycka till och tack till Peter för fina foton.