Stockholms Hundsportcentrum

Igår hade jag, Josefin, Desirée och Stig vårt andra gemensamma planeringsmöte. Det är mycket som ska göras. De tre träningshallarna, Caféet, lektionssalarna, mitt och Josefines kontor ska alla få ett personligt namn. Idéerna sprutar, blandat högt och lågt. Någon kommer med en idé, någon annan hakar på och ut kommer en mängd innovativa uppslag.


Mitt arbete kan ibland bli ganska ensamt. Därför är det så otroligt kul och inspirerande att få medverka i ett lag som har samma mål: att skapa Sveriges största hundsportcentrum där klubbar, föreningar, träningsgäng, enskilda hundägare och alla andra hundägare är välkomna på kurser och/eller att hyra in sig.

Jag har haft fyra härliga år på Djurgymnasiet men nu är det dags att flytta verksamheten till den norra sidan av Stockholm. Det innebär att jag får kortare väg till arbetet och att jag har skog och vatten inpå knutarna. Ändå ligger Stockholms Hundsportcentrum endast tre kilometer från E 4:an, avfart Upplands Väsby.
Närheten till hotell finns i form av Scandic invid E 4:an. Det finns även en kurs och konferensgård två kilometer längre bort på Runsavägen.

Jag flyttar inte verksamheten permanent förrän till årsskiftet. En smygpremiär blir det dock. Eva Bertilsson och Emelie Vegh Johnson håller ett föredrag  fredagen den 30/11 och en fördjupning med praktik den 1 -2 december.  Jag ser fram mot två ytterst intressanta dagar med två av Sveriges skickligaste lärare i ämnet inlärning och hundträning.

Andra kurser under hösten som antingen jag eller Carina håller är en helg i Retrieverlydnad, Rookie - en kurs för dig som vill börja tävla i brukslydnad eller lydnadslydnad, Hundmöteskurs alternativt Dubbelhunden, för dig som vill träna båda dina hundar samtidigt.

Välkomna!