Grattis Carina, SM-vinnare i freestyle 2012


Carina och Pop i träning. Här i ett annorlunda framförgående.Filmen från Carinas och Pops vinnande program kommer att läggas ut inom kort.


Jag fick just ett samtal från Göteborg och en strålande glad Carina, nybliven SM-vinnare i freestyle och tvåa i heelwork. Carina som för ca tretton år sedan, då vi började arbeta tillsammans, tydligt markerade att hon minsann inte var någon tävlingsmänniska. Det fick jag minsann hålla på med själv!

Carina är en av de duktigaste hundtränare jag känner. Därför är det så ofantligt kul att hon även får visa sin kapacitet på tävlingsbanorna. Ett supergrattis till dig, Carina!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag bara övertala Carina att åka till England och tävla Crufts eftersom hon är Sveriges representant. - Jag tycker inte om att åka båt, sa Carina för en stund sedan. Det är ok Carina, vi tar bilen.