En BH-lös helg i Eskilstuna

Nyss hemkommen från en intressant utvecklingshelg för och med Eskilstuna BK,s instruktörer. Kontaktkontraktet låg som grund för utbildningen: grundträning, tapetsering och belöningssystem. Vi har arbetat med tävlande hundar och vi har arbetat med hundar med olika typer av mer eller mindre problematiskt beteende. Det har varit en härlig mix av hundar och människor. Tack allihopa för att ni bidrog till en mycket intressant helg.


En spännande måndagsmorgon blev det också då plötsligt en i mitt tycke viktigt klädesplagg lyste med sin frånvaro i morse när jag skulle klä på mig. 
Misstankarna vändes tämligen snabbt mot den svarte. Nu spelade ju inte misstanken någon som helst roll eftersom vederbörande inte på något sätt bidrog till gåtans lösning. Jag sökte genom huset, under soffor, i soffor. Jag tog på mig kläderna, förutom just DET klädesplagget och begav mig ut på tomten. Näpp, ingen bh i sikte så långt ögat nådde. Grannarnas tomt? Jag informerade den något förvånade grannen att inte oroa sig om hon mot förmodan skulle hitta en bh på sin tomt.
Alltmedan boven i dramat lugnt satt och spejade på mig genom altandörren. - Sök matte, sök........
Vem har sagt att måndagmornar är tråkiga?