Skåne - vindruvor, föreläsningar och jakt

Skånevistelsen blev kortare än jag tänkt mig den här gången. Thomas och blivande stjärnan Ixie, en förtjusande springervalp och med den mest glada teckning runt munnen jag kan påminna mig. Segragymnasiets vars fina träningshall jag föreläste i, i fredags kväll.
Nemi delar inte Zakks åsikt om fasanjakter. Hon var tämligen, för att inte säga urusel, som apportör. Däremot väldigt uppskattad för sitt utseende. Jag vill inte att hon enbart ska uppfattas som liten och söt. Jag vill att hon blir betraktad som liten och tuff. Jag inser att jag inte riktigt vant mig vid den skillnad som vi gör när det gäller storleken på våra fyrbenta vänner. Men livet med en liten hund är annorlunda. Inser T.ex tt Nemi ibland måste ha kläder på sig eftersom hon är en frusen själ. Gränsen går vid rosa. Nemi i skinnpaj! Go, go, go!!!
Zakk var i extas när han, ifrån bilens baklucka, vädrade in Toppeladugård på tre km avstånd.