Det är för f-n inte mossa!


Hoppas ni får en härlig helg. Jag har startat dagen med en telefonintervju som ska publiceras i Härliga Hund om hundars trotsålder. Inom det ämnet finns det mycket att tala om :-). Jag är i grunden extremt tveksam till begreppet. Mer om det hittar ni i Härliga Hunds nästa nummer.

Jag arbetar hemma i Stockholm den här helgen. Koncentration på lördagen och fotgående under söndagen. Därefter bär det av i rasande fart till Arlanda och England, närmare bestämt till Windsor där de engelska mästerskapen för retrievers går av stapeln. Tror inte jag orkar traska i betfält i tre dagar men det finns ju en hel del annat att göra. Julmarknader, intervju för japanska hundägare och varför inte en tur in till London.

Snart kommer mässan den 13+14/12. Missa inte mig och etologen Therese Rehn på Cafe Hundsnack.

För övrigt, missa inte det här underbara You tubeklippet om lavar och mossar. Garanterat fredagens bästa skratt.