På väg mot Götet

Jag älskar att åka tåg, Zakk ligger intill mig på sin blå filt, på andra sidan gången vilar en korthårig chihuahua i mattes knä. Jag tycker om friden och möjligheten att utan avbrott, arbeta, läsa eller bara vila.

I Göteborg, på stationen, väntar min älskade brorsdotter som sedan fyra år tillbaka är en av stadens alla studenter. Sandra brukar glädjestrålande berätta om det senaste hon fått lära sig om tänder. Kul för mig som mest ser tänder som en förutsättning för att bita av lagom stora godbitar till jyckarna.

Imorgon ska jag ge ett par privatlektioner, på lördag ska jag hålla kurs i grundträning enligt Kontaktkontraktets principer och på söndag fortsätter jag med tävlingsinriktad träning. Fokus kommer som vanligt ligga mycket på egen och hundens attityd, belöningskedjor och beteendekedjor. Kul ska det bli! Uppdragsgivare är Hundens Hus.