....och regnet det bara öser ner...

Jag vaknar till ett starkt och ihållande regn. Mina spårplaner får snabbt revideras. Jag packar istället en låda av engelska Kontaktkontraktet, Follow Me istället, för vidare avfärd till England. Just nu ser det dessutom inte ut som om det går någon nöd på labradoren som sover sött i soffan. Zakk kanske fortfarande är sömnig efter all den friska luft vi andades i Näsåker, ett par mil nordväst om Sollefteå.
Jag höll ett föredraget "Fyra vägar till en bra kommunikation" i fredags kväll och fortsatte under helgen med kursen "Fotgående - Från grund till tävling". Arrangör var företaget Eget Bevåg.

Just nu förbereder jag två mycket intressanta heldagsseminarier,

1. Kurt Blixt och Anna Bjellå- Haeggblom och jag själv talar om stress i träningen. Åtgärder och möjligheter.

2. Åsa Nilsonne, Ewa-Marie Wergård och jag pratar om koncentration, mindfulness och tävlingspsykologi.
Återkommer med mer information.