Carina Persson

Carina ansvarar bland annat för kurserna, freestyle, valp- och unghund, slyngel, rädsla och reservation, skvaller.

Carina Persson är hundinstruktör och hundpsykolog med utbildning från bland annat Hundens Hus och Eva Bodfäldt. Hon har arbetat som hundinstruktör och -tränare sedan 1999. Hennes specialområde är hundar med problembeteenden – hundmöten aggressioner mot hundar och människor, rädslor av olika slag, som ljudrädsla och rädsla för människor, ensamträning med mera.

Intresset för hundträning och problemhundsträning i synnerhet föddes ur egna erfarenheter. Under uppväxten fanns katt i Carinas familj, samt då och då hundar som behövde ett tillfälligt hem. Sin första egna hund skaffade Carina när hon var 19 år – en schäfer-riesenschnauzerblandning. Det var denna och de följande hundarnas problem som väckte hennes nyfikenhet på hundens beteende och psykologi. 1998 började hon utbilda sig på området och sedan dess är hundar Carinas yrke.

Privat tränar Carina Persson vallning med Pop och tävlar i freestyle. Sm-vinnare 2012 i freestyle och tvåa i heelwork. Dessutom vinnare av Agria Cup 2012.

Vinnaren av Svenska mästerskapen i freestyle 2012 på Svenska mässan MyDog i Göteborg 6 januari 2013. Carina Persson och Pop.

Klicka här för att se vilka kurser Carina håller hos Eva Bodfäldt Education. För att boka Carina Persson för enskild träning, ring tel: 0736-12 67 66. Carina går även att boka för klubbar, föreningar och träningsgrupper, maila info@evabodfaldt.com för information.

CARINA PERSSON/FAKTA:

Bor: Huddinge
Född: 1966 i Botkyrka
Yrke: Hundinstruktör och hundpsykolog med utbildning från Hundens Hus, Eva Bodfäldt samt kurser för Bob Bailey, Ken Ramirez m fl
Familj: Sambo, bordercollien Pop och rottweilern Hugo
Tränar: Vallning, freestyle och spår
Styrka: Har lätt att se det positiva i människor, hundar och situationer
Gillar inte: Datorer
Carina om Eva: Har otrolig respekt för hennes kunskap. En vän med mycket humor och stor värme!

"FOLK SER MIG SOM LITE UDDA"

Artikel om Carina Persson i Skvaller, ett nyhetsbrev från Eva Bodfäldt Education. 
Läs artikeln (PDF 652 KB) »

 
Carina-Persson-Hundpsykolog.png
Carina.jpg