Karin Gustavsson

Karin Gustavsson

Karin Gustavsson

Jag har varit aktiv instruktör i 20 år, först på vår lokala kennelklubb och nu sedan drygt två år varit egen företagare. Jag har under dessa år hela tiden utökat min kompetens inom flera områden. Mina favoritkurser är de som bygger relationer där den här certifieringen var en stor milstolpe, jag har också många kurser inom jaktlydnad och apportering. Båda dessa starkt inspirerade av Eva Bodfäldts Kontaktkontraktet.

Jag kommer att hålla kurser inom Kontaktkontraktet löpande, nya startar så fort jag har en grupp, som för mig är max sex stycken för att få en mycket individuell träning.

För mer information se min hemsida www.karinshund.n.nu.
                        


TINA HANSSON

Uppsala brukshundklubb
Avtalsinstruktör och lärare

KONTAKTUPPGIFTER

E-postadress: tina-hansson@telia.com
Telefonnummer: 070 - 574 99 69, 018 - 37 52 52

UTBILDNING

 • Tävlingsledare 1992
 • SBK instruktör 1992
 • Domare II klass 2000 I klass 2008
 • Diplomerad hundmassageterapeut 2001
 • SBK lärare 2002
 • Canis Klickertränarutbildning 2006
 • Chicken camp 1-5 för Maria Fogelqvist/Bob Bailey 2009
 • Deltagit i utbildning till vårdhundsinstruktör 2009/2010
 • Etologiutbildning steg I Tobias Gustafsson 2011
 • Agilityinstruktör A1 2012
 • Onlinekurser av Susan Garett 2012-2014
 • Certifiering i Kontaktkontraktet

PRESENTATION

Jag har en mittelspitz och vi tävlar agility och lydnad. Hon har godkänt lämplighetstest för vårdhund och deltar ibland med mig i vården på Barnsjukhuset. Vi tränar också freestyle och spår. Tidigare har jag haft flera schäfrar, rhodesian ridgeback, tax, bostonterrier och rottweiler. Jag har tävlat i spår, sök, rapport, lydnad och agility. Utbildning, både egen utveckling och att bidra till andras utveckling ligger mig varmt om hjärtat.

När jag inte ägnar mig åt hundar arbetar jag som smärtsjuksköterska och som barnsjuksköterska på en akutmottagning för barn och med utbildning av sjuksköterskestudenter. Jag har också kurser i hundmassage på Studiefrämjandet.

KURSER

Jag håller kurser utifrån behov och önskemål. Ett av mina stora mål i kurserna är att få ett gott samarbete och samförstånd mellan hund och hundägare.

Mitt motto: Fokusera på och uppmärksamma det du vill din hund ska göra och se till att ni båda har roligt tillsammans.
 Tina Hansson

Tina Hansson


MARIE LINDER

KONTAKTUPPGIFTER

E-postadress: mialinder_co@ hotmail.com
Telefonnummer: 070 - 718 45 89

PRESENTATION

Mitt namn är Marie Linder och har en jaktgolden vid namnet Carma. Jag gick min första kurs för Eva Bodfäldt 2003 och sen dess har det blivit många kurser för henne. Jag instruerar i både grund- som tävlingslydnad.

Jag blev uttagen till talangtruppen i lydnad 2011 – 2012, spetstruppen 2013. Jag har under åren även gått för andra duktiga instruktörer, varit på clinics, föredrag och läger. Jag har bland annat tävlat landskamp mot Norges talangtrupp i lydnad.

Carma och jag har ett championat i lydnad uppflyttade till högre spår och ett viltspårschampionat.

 Marie Linder

Marie Linder