Foto Åsa Lindholm

Foto Åsa Lindholm

Aktuella kurser

Foto Åsa Lindholm

Foto Åsa Lindholm

Kontaktkontraktet

Eva Bodfäldts succébok "Kontaktkontraktet – en bok om människans samspel med hunden" finns nu i ny, helt omarbetad upplaga. Här delar Eva Bodfäldt med sig av sina viktigaste erfarenheter och bästa träningstips från över 25 års verksamhet som hundkonsult. Den röda tråden: hur du skapar ett positivt samspel genom att förstärka hundens spontana vilja att hålla kontakt med dig.

Handledningen

Handledningen till boken hjälper dig att bli bli medveten om hur du kommunicerar med din hund. Om du ofta kallar på den och belönar med en köttbulle när den är på väg från dig, vilket beteende måste hunden upprepa för att få en ny köttbulle? * Handledningen ställer frågor som hjälper dig att förstå varför hunden gör på ett visst sätt så att ni kan komma vidare i träningen.

Till Kontaktkontraktet finns även en dvd som illustrerar de viktigaste grundövningarna i boken. Här kan du se hur olika kontakt- och följsamhetsövningar går till i praktiken och lära dig hur du kan få hunden att koppla av och vara trygg nära dig, oavsett situation och miljö.

(* Din hund måste springa iväg från dig.)

Läs mer »


Att välja hundras är som att välja bil, hur vill du att den ska se ut, och hur vill du att den ska uppföra sig.
— Eva Bodfäldt

Personlig träning

Du kan boka personlig träning för din hund där vi kan fokusera specifikt på de saker som du vill utveckla just dig och din hund i.
Läs mer »

Certifierade instruktörer

Eva Bodfäldt Education erbjuder såväl kortare som längre vidareutbildningar för dig som är yrkesverksam instruktör. Även inom denna genre kan vi skäddarsy ett innehåll efter specifika önskemål. Vår lösning kan likväl som en kurs, resultera i en clinic eller ett föredrag.
Läs mer »

_DSC9975.jpg
_DSC9958.jpg

Medarbetare

Lorem ipsum dolor...

Läs mer »

_DSC0005.jpg

Återförsäljare

Lorem ipsum dolor...

Läs mer »