Kurser & utbildningar

Gå kurs för två av Sveriges mest erfarna lärare inom vardagsträning, tävlingslydnad, brukslydnad, jaktlydnad, freestyle och heelwork to music. Vi hjälper även till när det uppstår problem, stora som små. Vi välkomnar alla raser, stora som små. 

 Foto Åsa Lindholm

Foto Åsa Lindholm

Kurser för hundägare

Att gå kurs med sin hund är en möjlighet att lämna vardagen för en stund, förkovra dig och ha roligt tillsammans med din vän. Sveriges mest erfarna lärare inom hundträning. 
Läs mer »

 Foto Åsa Lindholm

Foto Åsa Lindholm

Personlig träning

Boka oss när du vill ha coaching i såväl små som stora frågor. Du kan boka oss för en timme eller varför inte beställa en ”supernanny”! Vi finns då till hands från morgon till kväll, under en eller flera dagar. För en ”supernanny”, vänligen skriv och begär offert.
Läs mer »

 Foto Åsa Lindholm

Foto Åsa Lindholm

lärare i Kontaktkontraktet?

Är du redan verksam instruktör sedan minst två år? Då kan du vidareutbilda dig hos oss, och börja hålla kurser enligt principerna i Kontaktkontraktet. Du får utbildning i hur du lär andra hundägare att jobba med kontakt, följsamhet, passivitet och belöningssystem – på ett sätt som revolutionerat vår syn på hundträning.
Läs mer »

 Foto Åsa Lindholm

Foto Åsa Lindholm

Skräddarsydda kurser

Vill ni att vi ska komma till er och hålla kurs? Vi skräddarsyr kurser för föreningar, grupper och företag och reser ofta inom- och utom Sveriges gränser. Kontakta oss, så får vi höra vad just ni är intresserade av!
Läs mer »