Kurser & utbildning

Gå kurs för två av Sveriges mest erfarna lärare inom vardagsträning, tävlingslydnad, brukslydnad, jaktlydnad, freestyle och heelwork to music. Vi, Eva Bodfäldt och Carina Persson hjälper även till när det uppstår problem, stora som små. Vi finns i Skåne och Stockholm men reser ofta inom och utom Sveriges gränser för att hålla kurser, clinics och föredrag. Alla hundraser är välkomna! 

Foto Åsa Lindholm

Foto Åsa Lindholm

Aktuella kurser

Foto Åsa Lindholm

Foto Åsa Lindholm

instruktör i Kontaktkontraktet?

Är du redan verksam instruktör sedan minst två år? Då kan du vidareutbilda dig hos oss, och börja hålla kurser enligt principerna i Kontaktkontraktet. Du får utbildning i hur du lär andra hundägare att jobba med kontakt, följsamhet, passivitet och belöningssystem – på ett sätt som revolutionerat vår syn på hundträning. Läs mer

 
Foto Åsa Lindholm

Foto Åsa Lindholm

Skräddarsydda kurser

Vill ni att vi ska komma till er och hålla kurs? Vi skräddarsyr kurser för föreningar, grupper och företag. Eva Bodfäldt Education erbjuder även skräddarsydda vidareutbildningar för dig som är yrkesverksam instruktör. Vår lösning kan likväl som en kurs, resultera i en clinic eller ett föredrag.  Kontakta oss, så får vi höra vad just ni är intresserade av!
Läs mer »