Kontakt

Eva Bodfäldt Education AB info@evabodfaldt.com

Medarbetare

 

Eva Bodfäldt

Eva Bodfäldt

Hon är en av Sveriges mest kända utbildare, föreläsare och författare: Eva Bodfäldt, hundpsykolog med inriktning mot inlärningspsykologi och samspelet hund—människa. Under närmare 35 års verksamhet har hon utbildat hundägare på alla nivåer. Från förstagångshundägare till erfarna tävlingsförare och dem vars hundar har speciella inriktningar eller problem. Eva har även drivit  Sveriges största hundpodd Vår Bästa Vän tillsammans med Maria Hedqvist och  Gurgin Bakircioglu under åren 2015 - 2017 i Sveriges Radio, P4. 

Eva arbetar för att att i första hand uppmärksamma och belöna rätt beteenden hos hunden hellre än att åtgärda felbeteenden genom förbud och korrigeringar. Belöningsbaserad träning – och att varje hund är en individ – är två grundstenar i hennes träningsfilosofi. 

Läs mer »

Carina-Persson-Hundpsykolog.png

Carina Persson

Carina Persson är hundinstruktör och hundpsykolog med utbildning från bland annat Hundens Hus och Eva Bodfäldt Education. Hon har arbetat som hundinstruktör och -tränare sedan 1999. Hennes specialområde är hundar med problembeteenden – hundmöten aggressioner mot hundar och människor, rädslor av olika slag, som ljudrädsla och rädsla för människor, ensamträning med mera. Carina ansvarar bland annat för kurserna: freestyle, valp- och unghund, slyngel, rädsla och reservation, skvaller.
Läs mer »

Problemträning/PERSONLIGA RÅD

Om du vill beställa enskild träning, har behov av problemutredningar eller vill få personliga råd angående din hund ber vi dig kontakta Carina Persson, tel: 0736-12 67 66.