Medarbetare

Eva Bodfäldt och Carina Persson undervisar kontinuerligt. Vi anlitar även externa föreläsare. Hittills under 2017 har psykiater Åsa Nilsonne och etolog Per Jensson om människors och hundars känslor och tankar. 

Eva Bodfäldt QJ8M1209 (1) (2).jpg

Eva Bodfäldt

Hon är en av Sveriges mest kända instruktörer, föreläsare och författare: Eva Bodfäldt, hundpsykolog med inriktning på relationen människa - hund. Utbildad på Stora Sofielunds Hundskola av humanpsykolog och hundpsykolog Anders Hallgren. Under närmare 35 års verksamhet har hon utbildat hundägare på alla nivåer. Närmare 30 000 har det hittills blivit – från förstagångshundägare till erfarna tävlingsförare och dem vars hundar har speciella inriktningar eller problem. Eva är även delägare i Sveriges största hundpodd Vår Bästa Vän (Sveriges radio) tillsammans med Maria Hedqvist och Gurgin Bakirciouglu.
Läs mer »

Carina Persson

Carina Persson är hundinstruktör och hundpsykolog med utbildning från bland annat Hundens Hus och Eva Bodfäldt. Hon har arbetat som hundinstruktör och -tränare sedan 1999. Hennes specialområde är hundar med problembeteenden – hundmöten aggressioner mot hundar och människor, rädslor av olika slag, som ljudrädsla och rädsla för människor, ensamträning med mera. Carina ansvarar bland annat för kurserna, freestyle, valp- och unghund, slyngel, rädsla och reservation, skvaller.
Läs mer »

Kontakt

Eva Bodfäldt Education AB
Karlavägen 115
115 26 Stockholm
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com

Problemträning/PERSONLIGA RÅD

Om du vill beställa enskild träning, har behov av problemutredningar eller vill få personliga råd angående din hund kan jag hjälpa dig i mån om tid. I annat fall ber jag dig ta kontakt med min kollega och medarbetare Carina Persson, tel: 0736-12 67 66.

VÄGBESKRIVNING

Mina kurslokaler ligger på Elektravägen 31 i Hägersten, Stockholm (se EniroHitta.se eller Google).
Se även telefonkatalogskartan över Hägersten.